2010. február 8., hétfő

Osztály

Egy két szó a csoporttársaimról. Nagyon normális emberek mind a világ sok országából, de főleg a Távol-Keletről. Érdekes emberekkel lehet itt találkozni és nekem is megadatott ez a nagyszerű lehetőség és ha másért már nem is akkor ezért érdemes volt ide eljönni. Megismerni kultúrákat új dolgokat tapasztalni a legjobb dolog a világon. Persze ragaszkodva a sajátunkhoz!

Most pedig egy két kép az osztályról. (Sajnos most vettem észre, hogy valami univerzum méretű összeesküvés elmélet lépett működésbe mert egy csomó képem eltűnt szóval nem tudok mindent megmutatni de azért ami van azt mutatom)

Ő Kat avolt tanárom, nagyon jól tanít sokat tanultam tőle:
Ő Linda egy Kínai csaj az osztályban:
A szélső csajnak nem tudom a nevét, de táj a mellette lévő úriember egyenesen Vietnámból érkezett és Anh névre hallgat és teljesen úgy néz ki mint Mr. Miagi a Karate kölyök1,2,3,4,....-ből, a szélső hölgy pedig Paola és bár furcsa de brazil, nagyszülei a világháború után vándoroltak el Japánból:
Aztán egy két kép az osztályról még:
Elől az érdekes hajú fiatalember Seven egyenesen kínából, ott van Timi a bal szélen, aztán a magas ember Takashi Japánból, a barna csaj brazil és a..uh nem emlékszem a nevére, valamint Arsen a jobbon, na meg persze a lényeg középen:D:D:D 
Még néhány új arc. A szőke hölgy az új tanár a rossz után(róla nincs kép) Sanri névre hallgat és dél-afrikai francia felmenőkkel. Valamint a jobb szélen Jewel látható aki kóreai.
Itt pedig még egy táj fiatalember aki amúgy profi fotós a jobb szélen Boat. Én meg azt mondom jeeeeee!!!
Ők lennének az osztályom egy része akikel joban vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése